Themaworkshop ‘bring your own’

Workshop ‘Bring Your Own’ Thema: LEDs get started!

Als jij zelf aan de slag wilt gaan om ledjes in jouw outfit of props te verwerken, dan is deze workshop voor jou!

In een groep van maximaal 4 deelnemers wordt je op weg geholpen met jouw project. Je krijgt professionele hulp zodat je snel aan de slag kunt. Doordat de groep klein is er veel individuele aandacht.

LEDs get started

Het thema van deze BYO is LEDs get started. Dat betekent dat we ons in deze workshop richten op het gebruik van LEDs (ook RGB LEDs) en LED strips. Hierbij kun je ook gebruik maken van (druk) knopjes om jouw project aan te sturen.

Het doel van de workshop is dat we jou weg helpen zodat je zelf aan de slag kunt. We zullen je onder andere helpen met het installeren van de benodigde software en drivers, je helpen met het uitwerken van jouw ideeën en het verwezenlijken hiervan.

Wat heb je nodig?

Om aan deze workshop mee te doen heb je allereerst een idee of project nodig waar je aan wilt gaan werken of al aan bent begonnen.

Het is handig om een eigen laptop mee te nemen waarmee je de Arduino kunt gaan programmeren. Als je zelf niet de beschikking hebt over een laptop, dan kun je tijdens de workshop gebruik maken van één van onze laptops.

Daarnaast heb je de materialen nodig die je wilt gaan gebruiken in jouw project. Mocht je nog niet alles hebben, dan biedt Custom FX diverse pakketten aan waar je mee aan de slag kunt gaan. De pakketten kunnen ter plaatse worden gekocht.

Waar en Wanneer?

Deze workshop wordt gegeven in onze studio in Zoetermeer. Kijk op de workshopdata pagina om te zien waar en wanneer we workshops organiseren.

Het adres van onze studio in Zoetermeer is:

Custom FX
Granny Smithhof 10
2728 KL Zoetermeer

Programma

Deze workshop duurt een hele dag. Ontvangst is vanaf 10:00 en de workshop duurt tot ongeveer 17:00. Het programma ziet er als volgt uit:

  • Installeren van de benodigde software en drivers
  • Introductie van de Custom FX library
  • Uitleg van Animaties en programmeren van LEDs
  • Hulp bij het uitdenken van het programma
  • Uitleg over stroomvoorziening
  • …. en uiteraard zelf aan de slag!

Prijs

De prijs van deze workshop is € 50,=

Lunch en drankjes zijn inbegrepen.

Inschrijven

Wil je weten wanneer deze workshop wordt gegeven? Kijk dan op onze workshopdata pagina.